طراحی و بهینه سازی وبسایت

چطور می توانیم سئو را برای سایت خود فعال نماییم؟

چطور می توانیم سئو را برای سایت خود فعال نماییم

چطور می توانیم سئو را برای سایت خود فعال نماییم ؟

خوب ، شاید کسی که یه مقدار قدیمی باشد به عنوان مطلب من بخندد ، چون اینکه چطور می توانیم سئو را برای سایت خود فعال نماییم هیچ معنی ای ندارد . سئو یعنی بهینه سازی وبسایت برای موتور های جستجو که در حال حاظر یعنی بهینه سازی برای گوگل . چطور می توانید سایت خود را سئو کنید  ؟

اولین نکته این است که چرا اصلا ما این عنوان را انتخاب کردیم ؟ چون کاربران در گوگل این مطلب را سرچ میکنند . اینکه چطور می توانیم سئو را برای سایت خود فعال نماییم یکی از جملات با جستجوی بالا در گوگل است . همان طور که قبلا توضیح داده بودم در انتخاب عنوان مطلب مهم کاربر است . مهم اینست که منظور کاربر را متوجه شویم . توجه داشته باشید که نوک قلاب کرم میبندند نه پیتزا ، پس مهم این است که کاربران چه مطلبی را جستجو میکنند و ما باید به عنوان سئو کار در شکار این مطالب باشیم.

مراحل سئو :
ابتدا ساختار وبسایت مثل :

سرعت وبسایت (gtmetrix)

امنیت وبسایت (https)

سرعت لود عکس

تگ گذاری برای عکس ها

تگ گذاری برای متون

لینک دهی مطالب

نقشه وبسایت (xml sitemap )

تگ گذاری درست

کپی نکردن مطالب بدون ذکر منبع

استفاده از افزونه های سئو

سایت را برای گوشی طراحی کنید ، امروزه دیگر کسی با لب تاپ کار نمیکند

سئو بیرون سایت
مرحله دوم ساختار بیرون از سایت  :

فعالیت در شبکه اجتماعی

پول دادن به جماعت لاشخور و خرید بک لینک ( سعی کنید یک بکلینک خوب بخیرید کفایت میکند )

مثلا 300 نفر غریبه من را به شما معرفی کنند یا اینکه یک انسان مورد اعتماد شما ، مرا معرفی کند. کدام را میپسندید ؟ یک بک لینک خوب کارایی بهتری دارد .

ببینید افراد چه چیزی را جستجو میکنند و مناسب با همان چیز مطلب بنویسید . از گوگل ترند استفاده کنید .

مطالب بی ربط ننویسید چون نرخ بازگشت برای گوگل خیلی مهم است .

رسالت گوگل رساندن مطالب مفید و درست به کاربران است . سعی کنید مفید و درست باشید و مطالب بی ربط ننویسید .

یکی از مهمترین فاکتور های سئو سرعت وبسایت میباشد . این روز ها هیچکس حوصله وبسایت های کند را ندارد . ادامه مطلب …

با کمک این افزونه آمار وبسایت خود را میتوانید بررسی کنید  و نتایج سئوی وبسایتتان چک کنید . ادامه مطلب …

این افزونه هم جهت بهبود سرعت وبسایت استفاده میشود. توجه کنید تا سرعت وبسایتتان درست نشده سراغ هیچ قسمت دیگری از سئو نروید چون بی فایدست . ادامه مطلب …

این افزونه کد های جاوااسکریپت ، css و html سایت شما را بهینه میکند

به نظر من همزمان با زدن هر کدام از تیک ها ، سایت gtmetrix را چک کنید ، همانطور که قبلا گفتم سرعت سایت دروازه ی سئوی سایت شماست . تیک های مختلف را بزنید و سرعت سایت را چک کنید. ادامه مطلب …

برای چندمین بار تاکید میکنم که دروازه ی سئو سرعت وبسایت میباشد  . افزونه lazy load  باعث میشود که مرورگر صرفا صفحه نمایش را لود کند و در ادامه با اسکرول کاربر ادامه سایت را لود نماید . کابران وبسایت صبر ندارند . ادامه مطلب …

بعد از سرعت وبسایت مهمترین فاکتور سئو امنیت کاربران میباشد . توجه داشته باشید مهترین وظیفه گوگل نمایش سایت های امن و به درد به خور به کابر میباشد . امنیت کاربر اهمیت بالایی دارد . ادامه مطلب …

گام بعدی برای سئوی وبسایت نقشه وبسایت میباشد . با کمک این افزونه میتوانید نقشه وبسایتتان را آماده کنید و آن را در اختیار گوگل قرار دهید. ادامه مطلب …

سئو یعنی گوگل ، شما در اولین قدم باید در مورد امکانات گوگل تحقیق کنید. ادامه مطلب …

مراحل مقاله نویسی
گام اول: انتخاب موضوع
مرحله دوم: چکیده
مرحله سوم: نوشتن مقدمه
مرحله چهارم: روش تحقیق
مرحله پنجم: یافته ها و نتایج
مرحله ششم: نوشتن نتیجه گیری
مرحله هفتم: نوشتن منابع

ادامه مطلب …

تا میتوانید مطالب خود را به صورت داخلی بهم وصل کنید . هر چه بیشتر بهتر . ویکی پدیا را نگاه کنید . هر کلمه که مطلبی دارد را بهم وصل کرده ، با این کار در واقع رایگان برای خود تبلیغ میکند . ادامه مطلب ….

سامانه چت آنلاین رای چت یک سامانه خوب برای پاسخدهی آنلاین به مشتریان و کاربران وبسایتتان میباشد . سرویس پشتیبانی آنلاین ابزار بسیار خوبی جهت بهبود سئوی وبسایتتان می باشد . ادامه مطلب …

bounce rate موضوع بسیار مهمی میباشد . هدف گوگل ارائه مطالب بسیار خوب و کاربردی به افراد می باشد . اما طراحان وبسایت در برخی موارد گوگل را فریب میدهند و کاربران را به وبسایتی وارد میکنند که کاربر قصد ورود به آن را نداشته . ادامه مطلب …

کسانی که در شبکه های اجتماعی فعالیت دارند 50 درصد راه را رفته اند . فعالیت در شبکه های اجتماعی تاثیر بسیار زیادی بر روی وبسایت شما دارد .شبکه هایی مثل اینستاگرام ، فیسبوک ، تلگرام ، لینکدین و …..ادامه مطلب …

منظورم از کامنت گذاری کامنت گذاشتن در وبسایت دیگران نیست .البته  بی تاثیر نیست منتهی معمولا سایت ها اجازه نمیدهند که شما با کامنت گذاشتن از وبسایت آنها لینک بگیرید . ادامه مطلب …

قبلا یه چیزی از تگ گذاری شنیده بودم و هر مطلبی که در سایت قرار میدادم 3 هزار تا تگ براش مینوشتم . کم کم متوجه شدم گوگل بهم پیام میده و میگه من نمیتونم مطالب وبسایتتو ایندکس کنم . ادامه مطلب …

افزونه yoast افزونه ای بسیار کاربردی برای مطلب نویسی میباشد . سعی کنید مطالبی که در وبسایت مینویسید از نظر این افزونه مورد قبول باشد که در آن صورت به رنگ سبز رنگ در می آید . ادامه مطلب ….

یکی از مهمترین عوامل سئو وبسایت ، سرعت وبسایت میباشد ، افزونه CDN Enabler ، یک افزونه بسیار مفید برای بهبود سرعت وبسایت میباشد که شما بعد از نصب این افزونه و مشاهده نتایج در وبسایت جی تی متریکس می توانید نتیجه را مشاهده کنید. ادامه مطلب ….

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 2 میانگین: 5]

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *